Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Professionele pipingprojecten

Bij UCT zit je goed voor de uitvoering van professionele pipingprojecten. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we experts in de uitvoering en herstelling van diverse pipinginstallaties, gaande van ontwerp en installatie tot herstelling en meer. 

Schakel onze professionele pipingexpertise in 

 

 

Outsourcing van pipingprofessionals 

UCT heeft een uitgebreid netwerk van professionals die worden ingezet voor pipingopdrachten. Deze experts kunnen assisteren bij de uitvoering van de installatie van de pijpleidingen, maar staan ook bij (dringende) herstellingen altijd paraat. Zelfs op weekend- en feestdagen.

 

Wil je dus zeker zijn van een permanente back-up zodat jouw productieactiviteiten nooit in het gedrang komen? Schakel dan UCT in. Zo ben je altijd gerust en is er steeds een oplossing voorhanden. 

Staalharde pipingprojecten 

Dankzij de deskundigheid van onze technische experts kun jij altijd excelleren met je pipingprojecten. Zo slaag je erin om je interne organisatie uit te rusten met ervaren professionals die zowel de leiding nemen als je vaste medewerkers assisteren bij de uitvoering van diverse pipingprojecten. Op die manier kan je het bestaande team aanvullen met specifieke technische profielen die een concrete meerwaarde betekenen voor je organisatie. 

 

Op zoek naar experts in piping voor de uitvoering en herstelling van je installatie? Neem dan vandaag nog contact op met UCT. Onze medewerkers luisteren naar jouw noden en matchen je met de meest geschikte expert. 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Zaakvoerders Kris en Philip haasten zich ter plaatse en startten meteen met de opmaak van een plan van aanpak. Het was sowieso een complexe herstelling, maar omdat UCT ook over een kraanservice beschikt, moest er geen extern takelbedrijf aan te pas komen.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev
Tips
 • Industriële installaties onderhouden

  Wil je weten wat er komt kijken bij een compleet onderhoud van je industriële installaties? Lees dan zeker deze inspiratietip aandachtig door

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Waarom kiezen voor externe technieker?

  Benieuwd naar onze troeven?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De voordelen van UCT

  Ontdek ze hier!

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer