Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Jouw verdeler van technische gasflessen

Behalve technische profielen voor industriële projecten levert UCT ook technische gasflessen. Als verdeler van Air Products kun je altijd terecht in ons depot voor dringende en minder dringende bestellingen. 

Wij bieden naast technische gasflessen ook gasflessen met stikstof, propaan en heftruckgas 

Ontdek ons aanbod gasflessen 

 

 

Verdeler van gasflessen voor diverse toepassingen in regio Aarschot 

UCT is de officiële verdeler van Air Products in regio Aarschot. Air Products is een producent van industriële gassen. Bij ons in het depot vind je dus gassen voor diverse toepassingen. We maken hier het onderscheid in technische gassen en huishoudgassen. 

Ben je reeds klant bij Air Products? Dan kan je bij ons de flessen afhalen aan dezelfde condities. De facturatie van de gassen verloopt via Air Products. Ben je nog geen klant? Geen paniek, ook dan kan je bij ons terecht. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of neem telefonisch contact met ons op!  

Technische gasflessen voor professioneel gebruik  

In ons depot vind je verschillende soorten gasflessen, waaronder hoogwaardige gassen voor verschillende industriële toepassingen. Of het nu gaat om lassen, snijden, verhitten of de bewaring van verse producten in de voedingsindustrie, wij helpen je met onze uitgebreide kennis en ervaring bij het vinden van de juiste gasoplossing die voldoet aan de specifieke eisen van jouw projecten. 

 

Bovendien zorgen onze mensen zorgen ervoor dat je op korte termijn je bestelling kunt afhalen. En dat ook voor lastminutebestellingen 

Gasflessen voor particulieren 

Plan je een barbecue? Ga je kamperen? Of heb je gas nodig voor andere huishoudelijke doeleneinden? Dan kan je in ons depot in Aarschot terecht voor propaan- of butaangas. Wij hebben een onmiddellijk beschikbare stock en geven je graag de nodige informatie en expertise rond gebruik en veiligheid. 

Maak kennis met deze verdeler van gasflessen 

Ben je op zoek naar een betrouwbare verdeler van gasflessen in regio Aarschot? Dan staan we bij UCT graag ter beschikking voor de aanlevering van de gassen die jij nodig hebt voor de uitvoering van jouw (industriële) projecten. Kom gerust langs en informeer jezelf over de mogelijkheden.  

 

Heb je graag meer informatie over de mogelijkheden die UCT je biedt als verdeler van gasflessen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie! 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

In momenten van crisis maakt UCT echt wel het verschil, ze ondersteunen ons permanent en op een constructieve manier. Fijn om zo te mogen samenwerken met een externe partner!

Kristof Vandenplas, AB-Inbev
Tips
 • Het verschil tussen draai- en freeswerken

  Wat is dat nu juist?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De diverse types industriële laswerken

  De belangrijkste industriële laswerken op een rij.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Industriële installaties onderhouden

  Wil je weten wat er komt kijken bij een compleet onderhoud van je industriële installaties? Lees dan zeker deze inspiratietip aandachtig door

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer