Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Outsourcing van engineering? Check!

Outsourcing van engineering is iets dat je niet zomaar overlaat aan de eerste de beste. En bij UCT zijn we zeker niet zomaar wie. We staan in voor begeleiding van a tot z, zodat we jouw project in goede banen leiden.

Ontdek hoe we outsourcing van engineering efficiënt aanpakken! 

 

 

Waarom outsourcing van engineering?

In een snel wijzigende bedrijfsomgeving is het bijna onmogelijk om alle expertise in eigen huis te hebben. De eisen zijn hoog en de deadlines strak. Daarom biedt UCT een specifieke oplossing voor jouw uitdagingen op het vlak van engineering. Onze specialisten zijn ervaren projectleiders die jarenlange ervaring hebben genoten in een industriële omgeving 

 

Ieder project kan zowel op elektrisch als op mechanisch vlak tot in detail uitgewerkt worden. Hiervoor maken we gebruik van de meest recente software programma’s (onder andere Autodesk Inventor en AutoCAD).  We helpen bij het maken van calculaties, uittekenen van CAD-tekeningen, plaatsen van bestellingen, inplannen van mensen en follow-up van de taken. Ook digital prototyping behoort tot onze mogelijkheden. Zo kunnen we machineonderdelen in 3D ontwerpen en een geprint 3D testexemplaar aanleveren. 

Ga voor outsourcing van engineering.

Met outsourcing van engineering naar totaalaanpak

Wil je de mogelijke hiaten binnen jouw organisatie vullen of heb je nood aan specifieke expertise? Onze dienst biedt een allround aanpak waarbij betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staan. De UCT- engineer op jouw locatie  verzekert een complete support en krijgt de nodige back-up van de medewerkers in ons atelier in Aarschot.  

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek al onze opties voor de outsourcing van engineering.  

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

We waren dan wel zeer tevreden over deze snelle interventie van UCT, maar het verbaasde ons anderzijds ook niet. Want we doen al langer een beroep op hun diensten. Meer nog, de UCT-medewerkers zijn al jaren een vaste waarde binnen meerdere van onze teams. UCT is als het ware onze hofleverancier wanneer het aankomt op de handling van complexere projecten.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev
Tips
 • Waarom kiezen voor externe technieker?

  Benieuwd naar onze troeven?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Het verschil tussen draai- en freeswerken

  Wat is dat nu juist?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De diverse types industriële laswerken

  De belangrijkste industriële laswerken op een rij.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer