Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

Ik ben een
technisch talent
Ontdek onze vacatures
Ik zoek een
technisch talent
Wat kunnen wij betekenen?
Ik ben een
Technisch talent

Bij UCT vind je een veilige haven van technische professionals die garant staan voor complete ontzorging. Samen met je collega’s werk je on-site bij onze industriële klanten en sta je in voor de noodzakelijke ondersteuning van de vaste technische ploeg of werk je op projectbasis.

Ik zoek een
Technisch
talent

Who you gonna call? UCT!

Beschik je niet over een eigen technische dienst voor je industriële installaties? Kunnen je vaste technici professionele hulp gebruiken? Of ben je op zoek naar technische ondersteuning door een betrouwbare partner? Schakel dan UCT in.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de geschikte technische experts in huis die tijdelijk of voor een langere periode in jouw onderneming aan de slag gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Dit hebben wij jou te bieden
 • Technische
  ondersteuning

  Een ervaren team van vaste en freelance medewerkers voert de meest uiteenlopende opdrachten uit binnen jouw organisatie.

 • Mini-kranenservice
  en technische gasflesverdeler

  Bij ons huur je voor moeilijk bereikbare hijsopdrachten een mini-kraan met een ervaren installateur achter het stuur. Daarnaast beschikken we als verdeler van Air Products atijd over een uitgebreide voorraad technische gasflessen.

 • Eigen
  hersteldienst

  Gaat er een deel van je technische installatie stuk? Dan herstellen we het defecte onderdeel in ons eigen atelier wanneer dat ter plaatse niet kan, waarna we alles snel weer monteren.

Vind jouw droomjob

Projectleider (M/V/X)

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Meer info

Storingstechnieker (M/V/X)

Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan de machines en installaties.

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Meer info
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Het moment van de herstellingswerken viel niet op een moment waarop er zowel weekenddagen als een feestdag stonden gepland. Toch werkten de mensen van UCT non-stop door. Dankzij de ijzersterke voorbereiding slaagde het team erin om de klus op drie dagen te klaren.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev