Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Jouw partner voor industriële outsourcing

Wie op zoek is naar een interimkantoor voor industriële techniekers is bij ons niet helemaal aan het juiste adres. Want als partner voor industriële outsourcing doen we meer, veel meer.

Ontdek hoe UCT het verschil maakt voor jouw industrie 

 

 

Waarom industriële outsourcing?

In een moderne industriële omgeving zijn de eisen hoog en de uitdagingen bijzonder veelzijdig. Misschien beschik je niet over alle expertise in je eigen maintenance team of kan je huidige ploeg het werkritme niet langer aan. Dan biedt industriële outsourcing een reddende hand.

 

Bij UCT vind je een pool van ervaren technische profielen die snel inzetbaar zijn in vele diverse industriële sectoren. Het zijn stuk voor stuk autonome technische specialisten die op zeer korte termijn meedraaien binnen je bestaande team.

 

Als ervaren outsourcingpartner luisteren we aandachtig naar de noden van jouw bedrijf. Op basis daarvan matchen we de meest geschikte technieker met jouw onderneming. Ons team heeft reeds ervaring in verschillende industriële sectoren.  

Benieuwd hoe wij het verschil maken voor jouw organisatie? Ontdek onze cases of neem contact op en we leggen het je graag uit! 

Industriële outsourcing via UCT? 

Kies je voor industriële outsourcing via UCT? Dan kies je voor heel wat voordelen. Bij ons vind je:  

 

 • Permanente en tijdelijke ondersteuning. 
 • Een snel inzetbaar netwerk van technische profielen. 
 • De perfecte match voor jouw organisatie of opdracht. 
 • Kwalitatief werk met oog voor het kleinste detail. 
 • Een snelle service 
 • Extra ondersteuning van ons technisch team in ons atelier in Aarschot 

Kortom, bij UCT geniet je een allround service die je volledig of gedeeltelijk ontzorgt. Aangepast aan de noden en wensen van jouw organisatie. 

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor industriële outsourcing voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! 

 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Het is heel fijn om vast te stellen dat de mensen van UCT perfect weten wat ze moeten doen en geen bijkomende ondersteuning van onze kant nodig hebben. Ze zijn als het ware een deel van onze interne organisatie en zo nemen ze ons heel wat werk uit handen. Dankzij hun grote expertise kunnen we ze heel veel vertrouwen geven en dat zijn ze ook meer dan waard.

Stefan Martens, Norbord
Tips
 • Industriële installaties onderhouden

  Wil je weten wat er komt kijken bij een compleet onderhoud van je industriële installaties? Lees dan zeker deze inspiratietip aandachtig door

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Het verschil tussen draai- en freeswerken

  Wat is dat nu juist?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Kraanverhuur en onderhoud

  Voor industriële projecten is een kraan vaak een must.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer