Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Lasser gezocht? Wij vinden hem voor jou

De zoektocht naar ervaren lassers kan uitdagend zijn. Maar niet als je bij UCT aanklopt. Wij vinden gegarandeerd de geschikte match voor jouw bedrijf.  

Huur nu jouw professionele lasser in! 

 

 

Lasser outsourcen

Op zoek naar een ervaren lasser? Wij matchen jouw project met de meest geschikte technicus. Die is meteen inzetbaar en vormt een noodzakelijke aanvulling op jouw bestaande medewerkers. Een lasser outsourcen is de ideale oplossing om de continuïteit in jouw organisatie te bewaren of om specifieke projecten waarvoor bepaalde expertise vereist is tot een goed einde te brengen. 

 

Het inhuren van een tijdelijke lasser is de ideale oplossing wanneer je vaste lasser ziek wordt, vakantie neemt of de workload niet alleen kan dragen.  

Ga voor een ervaren lasser van UCT!

Waarom een lasser via UCT inhuren?

Vele van onze klanten zijn actief in hoogindustriële omgevingen. Onze lasexperts zijn vertrouwd met de specifieke lastechnieken en eisen die gelden binnen de industriële sector (onder andere elektrode-, TIG-, halfautomaat-, robot-, hardop- en serielassen). Dit verzekert jou van een lasser die vlot en naadloos kan meedraaien in jouw organisatie, zonder dat je veel tijd verliest aan een uitgebreide briefing of begeleiding van de UCT-lasser die je inhuurt. 

Vind jouw ideale lasser!

Ben je op zoek naar een ervaren lasser die op korte termijn beschikbaar is voor jouw industriële project? Dan zit je goed bij UCT! 

Heb je graag meer informatie over de opties voor outsourcing van een lasser voor jouw bedrijf of project?

Neem dan nu contact met ons op! 

 

 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Ze weten perfect wat er van hen wordt verwacht! Indien we beroep doen op UCT, dan weten we dat de professionals perfect inzien wat er van hen wordt verwacht zonder dat we hen permanent hoeven te assisteren!

Stefan Martens, Norbord
Tips
 • Industriële installaties onderhouden

  Wil je weten wat er komt kijken bij een compleet onderhoud van je industriële installaties? Lees dan zeker deze inspiratietip aandachtig door

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Kraanverhuur en onderhoud

  Voor industriële projecten is een kraan vaak een must.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De diverse types industriële laswerken

  De belangrijkste industriële laswerken op een rij.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer