Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Industriële technieken uitbesteden

Je industriële technieken uitbesteden is altijd een goede zaak. Bij UCT beschikken we over een ervaren team van technische profielen die breed inzetbaar zijn en zo een mooie meerwaarde betekenen voor je vaste ploeg.

Ontdek ons aanbod industriële technieken! 

 

 

Waarom industriële technieken uitbesteden?

Bij UCT zijn we al jaren bedreven in de outsourcing van ervaren techniekers. En dat is geen toeval. Want zaakvoerders Kris en Philip stonden jarenlang zelf in het werkveld en waren zo verantwoordelijk voor diverse industriële engineeringprojecten. Vanuit die expertise besloten ze om zelf de leemte te vullen die er wel eens bestaat bij grote bedrijven.

 

Want wat doe je als er plots een van je vaste medewerkers uitvalt? Of je hebt op korte termijn nood aan gespecialiseerde ondersteuning? Dan is er UCT. Dankzij onze uitgebreide pool van techniekers zijn we in staat om jouw bedrijf gericht te ondersteunen. Industriële technieken uitbesteden is dus vaak de oplossing voor jouw industriële ontzorging.

 

Daarom doe je er goed aan om industriële technieken uit te besteden.

Volledige ontzorging 

Kies je ervoor om je industriële technieken te laten uitbesteden? Dan ga je voor totale ontzorging. En net daarin maakt UCT het verschil. Onze techniekers weten van aanpakken en zijn het gewend om zich snel in te passen in een organisatie. Een belangrijke troef, want zo ben je zeker dat de technieker die je inhuurt snel en doeltreffend kan meedraaien binnen je bestaande team.

Zoek je een allround technische partner? Dan is UCT een goede keuze! Vanuit onze jarenlange ervaring weten we perfect hoe we jouw industrie het beste kunnen ondersteunen met het juiste technische profiel. Naast een uitgebreid netwerk van ervaren professionals hebben we ook een eigen atelier in Aarschot. Daar beschikken we over een machinepark en de nodige tools om herstellingen of revisies snel en efficiënt uit te voeren.

 

Wil je eindelijk echt werk maken van het uitbesteden van je industriële technieken? Dan kunnen we bij UCT heel wat voor je betekenen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie 

 

 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Het moment van de herstellingswerken viel niet op een moment waarop er zowel weekenddagen als een feestdag stonden gepland. Toch werkten de mensen van UCT non-stop door. Dankzij de ijzersterke voorbereiding slaagde het team erin om de klus op drie dagen te klaren.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev
Tips
 • Industriële installaties onderhouden

  Wil je weten wat er komt kijken bij een compleet onderhoud van je industriële installaties? Lees dan zeker deze inspiratietip aandachtig door

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De diverse types industriële laswerken

  De belangrijkste industriële laswerken op een rij.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De voordelen van UCT

  Ontdek ze hier!

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer