Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Totaalaanbod met minikranen

Hijswerken op moeilijk bereikbare plaatsen? Waar conventionele hijskranen het laten afweten, zetten wij onze compacte minikranen doeltreffend in.  

 

Maak kennis met onze service minikranen 

 

 

In-house expertise voor minikranen 

Onze minikranen zijn compacte krachtpatsers die groots werk verrichten. Van het plaatsen van jacuzzi's tot het nauwkeurig inzetten van ramen en machinemotors, onze minikranen vinden hun toepassing in heel wat verschillende industriële scenario's. Veelzijdigheid is dan ook hun hoofdkenmerk.  

 

Ons aanbod biedt zowel minikranen die op elektriciteit als op benzine werken. Bovendien manoeuvreren ze moeiteloos door deuropeningen en hebben zo toegang tot locaties die voor traditionele hijskranen onbereikbaar zijn. 

Minikraanwerk en herstelling in één   

Wat maakt onze minikranen service zo uniek? Onze minikranen worden enkel verhuurd met kraanoperator die tevens een ervaren technieker is. Dat is voordelig voor jou omdat je meteen twee diensten in één huurt. Bij ons huur je namelijk een minikraan in combinatie met sleutel- en hijstechnieker en ben je verzekerd van veilig en kwalitatief werk. Een veel efficiëntere manier van werken dan wanneer je een externe firma inhuurt voor de kraanwerken en een andere partner voor de uitvoering van de eigenlijke werken. Op die manier garanderen wij ook jouw veiligheid. 

Maak kennis met ons aanbod minikranen 

Hoeflon C1

De kleinste, krachtige toevoeging aan de minikranen serie. Met zijn compacte formaat en accu-aandrijving kan de C1 zelfs op de meest onbereikbare locaties komen, zoals daken, kelders en beperkt toegankelijke ruimtes. De C1 is de oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen en kleinere hijsklussen. 

Meer informatie 

 

 

 

Hoeflon C6

De Hoeflon C6 is de ultieme alleskunner die zich moeiteloos door een standaard deuropening verplaatst. Ondanks zijn kleine afmetingen is hij in staat om een maximaal gewicht van 3150 kg te hijsen. Met een uitgeschoven hoogte van 17 meter en een lier van 2000kg capaciteit, is hij ook geschikt als montagekraan. 

 

Dankzij de radiografische bediening heeft de operator altijd zicht op de last, wat communicatieproblemen voorkomt.  

Meer informatie

Viavac GBL2

Speciaal ontworpen voor het moeiteloos plaatsen van verschillende soorten vakglas (inzetbaar bij grote glazen gevelelementen, steigergevelruiten en serre-glaspanelen). Met een uitbreidingsmogelijkheid tot 2 meter biedt het extra ondersteuning voor lange ruiten. Het kantel- en draaimechanisme met blokkerings- en borgingsmogelijkheden zorgen voor precisie en veiligheid tijdens het hijsen. 

Meer informatie

 

 

Ben je op zoek naar een ervaren specialist in industriële projecten? Dan zit je goed bij UCT. Vraag gerust informatie over alle mogelijkheden die we hebben om jouw industriële project tot de gewenste hoogte te tillen. 

 

Meer weten over de minikranenservice van UCT?  Stel ons dan nu al jouw vragen!

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Zaakvoerders Kris en Philip haasten zich ter plaatse en startten meteen met de opmaak van een plan van aanpak. Het was sowieso een complexe herstelling, maar omdat UCT ook over een kraanservice beschikt, moest er geen extern takelbedrijf aan te pas komen.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev
Tips
 • Waarom kiezen voor externe technieker?

  Benieuwd naar onze troeven?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Het verschil tussen draai- en freeswerken

  Wat is dat nu juist?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De voordelen van UCT

  Ontdek ze hier!

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer