Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Technische profielen gezocht? Check!

De technische profielen die we bij UCT aanbieden blinken uit in vakkennis en ervaring en genieten van de nodige autonomie en vrijheid in de invulling van hun job.

Ontdek hoe wij jouw onderneming doeltreffend ondersteunen 

 

 

Onze technische allround profielen bieden meerwaarde 

Bij UCT zijn we al jarenlang de sterkhouders in outsourcing van gekwalificeerde profielen naar industriële omgevingen. Onze mensen zijn actief in diverse sectoren en zijn gewend aan uitdagende omstandigheden. Dankzij hun zelfstandige aanpak draaien ze snel mee in jouw team en bieden ze professionele ondersteuning aan jouw vaste medewerkers. 

 

Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we altijd de juiste match vinden voor jouw onderneming. Vraag naar de mogelijkheden voor permanente of tijdelijke technische profielen voor de ondersteuning van jouw industriële onderhoudsteams! 

Onze technische werkplaats in Aarschot is de ideale back-up 

Een van de sterke punten bij UCT is onze werkplaats in Aarschot. Hier beschikken we over tal van machines en tools om snel herstellingen aan onderdelen uit te voeren. Een plotse panne? Dan ondernemen de UCT-medewerkers ter plekke meteen actie.

 

Kan het probleem niet meteen verholpen worden? Dan brengen ze het onderdeel naar de werkplaats in Aarschot. Daar worden snel en efficiënt de nodige reparaties uitgevoerd, zodat het onderdeel snel weer kan worden gemonteerd en de productielijn snel weer operationeel is.  

Technische profielen nodig? Let us know! 

UCT is dan wel gespecialiseerd in het plaatsen van sterke technische profielen bij diverse industriële klanten, een interimbureau of selectiekantoor zijn we niet. We bieden veel meer dan alleen de outsourcing van techniekers. Onze mensen zijn niet alleen multi-inzetbaar, maar staan ook garant voor een allround service met proactieve ondersteuning en dringende herstellingen indien nodig. 

 

Zoek je gemotiveerde technische experts om jouw maintenance team uit te breiden of te ondersteunen? Wij vinden het meest geschikte technische profiel om jouw onderneming blijvend of tijdelijk te versterken.

Neem nu contact met ons op 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

De groepsgeest die hier heerst is onbetaalbaar, we zijn een bende vrienden die voor elkaar door het vuur gaan.

Rob Sourdeaux
Tips
 • De diverse types industriële laswerken

  De belangrijkste industriële laswerken op een rij.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Het verschil tussen draai- en freeswerken

  Wat is dat nu juist?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Industriële installaties onderhouden

  Wil je weten wat er komt kijken bij een compleet onderhoud van je industriële installaties? Lees dan zeker deze inspiratietip aandachtig door

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer