Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Alles voor jouw industriële projecten

Bij UCT werken we gericht voor industriële projecten. Daarbij hanteren we een proactieve aanpak en garanderen we advies, begeleiding en uitvoering. Service van a tot z dus! 

Ontdek alles over ons aanbod industriële projecten 

 

Ondersteuning van jouw industriële projecten

Elk project staat of valt met een helder concept en een correcte uitvoering. Daarvoor doe je beroep op UCT. Dankzij ons gespecialiseerde netwerk van ervaren engineers zorgen we voor een complete uitrol van jouw industriële project. En daarbij blijft het niet.  

 

Nadat we alle technische ontwerpen hebben uitgetekend in een softwareprogramma, zoals AutoCAD of Inventor, zorgen we ook voor de volledige uitvoering van het industriële project dat we hebben uitgezet. 

 

Ben je op zoek naar een ervaren partner voor de herstelling van industriële projecten? Wij bieden ondersteuning voor de implementatie van nieuwe projecten en staan garant voor de uitvoering van herstellingen aan bestaande projecten. 

Projecten aan vast tarief of op regie 

Bij UCT staan we garant voor transparantie op elk vlak. Wil je door ons een industrieel project in goede banen laten leiden? Dan bieden wij je het keuzecomfort tussen een aanneemsom of regiewerk. 

Expert in industriële projecten nodig?

UCT is al jaren de referentie op het vlak van industriële projecten. Dankzij onze vakkennis en onze praktische attitude hebben we een snelle en efficiënte oplossing voor elk probleem. Die grote mate van betrouwbaarheid leverde ons doorheen de vele jaren al een reeks trouwe en tevreden klanten op.

 

Wil je meer weten over de UCT-aanpak voor industriële projecten? Geef ons dan snel een seintje. We maken graag even tijd voor jou!

 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Het is heel fijn om vast te stellen dat de mensen van UCT perfect weten wat ze moeten doen en geen bijkomende ondersteuning van onze kant nodig hebben. Ze zijn als het ware een deel van onze interne organisatie en zo nemen ze ons heel wat werk uit handen. Dankzij hun grote expertise kunnen we ze heel veel vertrouwen geven en dat zijn ze ook meer dan waard.

Stefan Martens, Norbord
Tips
 • Het verschil tussen draai- en freeswerken

  Wat is dat nu juist?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De voordelen van UCT

  Ontdek ze hier!

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De diverse types industriële laswerken

  De belangrijkste industriële laswerken op een rij.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer