Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

Kraanverhuur + onderhoud: 2 in 1  

In een industriële omgeving is het vaak nodig om grote onderdelen van machines en toepassingen te verplaatsen. Dat gebeurt dan met een kraan die wordt gehuurd bij een gespecialiseerde partner. Hoe makkelijk is het als die partner tegelijk ook de werken uitvoert? In deze inspiratietip lees je er alles over. 

Hoe je meer haalt uit kraanverhuur 

Besluit je om een kraan te huren voor het uitvoeren van een aantal hijstaken bij de reparatie of vervanging van een of meerdere onderdelen van machines? Dan heb je meestal ook nog eens ervaren uitvoerders nodig.

 

Want de kraanmachinist zelf zal in de meeste gevallen geen uitvoerend werk verrichten en zich dus beperken tot de kraantaken zelf. Buiten die momenten waarop er hijswerk nodig is, staat de machinist dus werkloos te wachten. 

Van kraanverhuur tot werkuitvoering in één moeite door.

Zo combineer je kraanverhuur en onderhoud.

Polyvalent kraanverhuur 

Gelukkig bestaan er ook professionele industriële partners die polyvalent zijn. Je huurt meer dan alleen een kraan bij hen en krijgt er ook ervaren uitvoerders bij. De kraanmachinist is een allround medewerker die behalve de bediening van de kraan ook de uitvoering van specifieke werkzaamheden voor zijn rekening neemt.

 

Zo bespaar je niet alleen kostbare uitvoeringstijd, je hoeft ook slechts rekening te houden met één externe partner die alle werkzaamheden op zich neemt.  

 

 

Van kraanverhuur tot uitvoering 

Onderhoudswerkzaamheden uitvoeren door een minikraan te huren? Dat kan zeker. Kies je voor een specialist die tegelijk instaat voor de aanlevering van de kraan en daarbovenop ook nog eens de onderhoudswerken uitvoert?

 

Dan zit je helemaal gebeiteld en loopt je project meer dan gesmeerd. Daarvoor zorgt die ene partner die alle werken op zich neemt en jou volledig ontzorgt. Een dergelijke outsourcingpartner garandeert je een totaaluitvoering van het volledige project

 Ga voor kraanverhuur met meerwaarde 

Kraanverhuur op zich levert je weliswaar het voordeel van de hijswerken die worden uitgevoerd. Maar buiten die specifieke werkzaamheden kijkt de kraanbestuurder werkloos toe terwijl je zijn werkuren toch betaalt. Kies je voor een verhuurpartner die polyvalente mensen inzet die zowel de kraan zelf besturen als andere werkzaamheden uitvoeren? Dan sla je twee vliegen in één klap 

 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

In momenten van crisis maakt UCT echt wel het verschil, ze ondersteunen ons permanent en op een constructieve manier. Fijn om zo te mogen samenwerken met een externe partner!

Kristof Vandenplas, AB-Inbev