Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Industrieel technisch onderhoud

Het rendement van het productieproces is sterk afhankelijk van een degelijk onderhoud van het machinepark. UCT ondersteunt je bij het industrieel technisch onderhoud in de productieomgeving. Onze professionals weten van aanpakken en bieden een extra bron van expertise.   

Ontdek alles over industrieel technisch onderhoud 

 

Jouw onderhoudsteam tijdelijk of permanent ondersteunen  

Je kunt het industrieel technisch onderhoud van je machinepark niet zomaar overlaten aan eender wie. Daarom beschik je in de eerste plaats over een ploeg vaste onderhoudsmedewerkers die de dagelijkse gang van zaken mee ondersteunen.

 

Heb je omwille van ziekte of vakantie een tijdelijk tekort aan capaciteit? Dan kan je beroep doen op UCT voor de tijdelijke ondersteuning bij het onderhoud. Onze mensen staan dan gedurende de gewenste periode ter beschikking.  

 

We kunnen indien gewenst ook instaan voor het volledige onderhoud met een permanente onderhoudsservice. Dankzij ons diverse netwerk van technische profielen stellen we een geschikt team samen dat permanent bij jou actief is.  

 

Het opstellen van een preventief onderhoudsplan, de opvolging van smeerplannen en het uitvoeren van shutdown werken zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die we aanbieden. Heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!  

 

Ontdek alles over industrieel technisch onderhoud.

De voordelen van industrieel technisch onderhoud

Door beroep te doen op onze onderhoudstechniekers geniet je van diverse voordelen:  

 • Je hebt altijd de juiste expertise in huis. Mechanisch, hydraulisch, elektrische, pneumatisch, … wij beschikken over de nodige knowhow en tools. 
 • Wij helpen je bij het opvullen van capaciteitstekorten, op korte en lange termijn. 
 • Je bent verzekerd van een punctuele en gepersonaliseerde service 
 • Wij zorgen er mee voor dat jouw machinepark altijd up-to-date gehouden wordt en stilstandstijden zo beperkt worden. 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor industrieel technisch onderhoud voor jouw organisatie? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!

 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

We waren dan wel zeer tevreden over deze snelle interventie van UCT, maar het verbaasde ons anderzijds ook niet. Want we doen al langer een beroep op hun diensten. Meer nog, de UCT-medewerkers zijn al jaren een vaste waarde binnen meerdere van onze teams. UCT is als het ware onze hofleverancier wanneer het aankomt op de handling van complexere projecten.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev
Tips
 • Kraanverhuur en onderhoud

  Voor industriële projecten is een kraan vaak een must.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • De diverse types industriële laswerken

  De belangrijkste industriële laswerken op een rij.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Industriële installaties onderhouden

  Wil je weten wat er komt kijken bij een compleet onderhoud van je industriële installaties? Lees dan zeker deze inspiratietip aandachtig door

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer