Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Ontzorging
door flexibele
service

Schakel een onderhoudstechnieker in

Ben je op zoek naar een professionele onderhoudstechnieker, om permanent in dienst te hebben of ter ondersteuning van jouw vaste ploeg medewerkers? Dan snelt UCT graag te hulp met de juiste man op de juiste plaats! 

Schakel een UCT-onderhoudstechnieker in! 

 

 

Waarom een onderhoudstechnieker via UCT?

Bij UCT zijn we gespecialiseerd in de outsourcing van onderhoudstechniekers. Dankzij ons uitgebreide netwerk beschikken we over de juiste personen om jouw organisatie tijdelijk of voor langere tijd te ondersteunen.

 

Al onze mensen hebben de nodige ervaring binnen diverse industriële sectoren opgedaan en zijn op zeer korte termijn inzetbaar.

 

Dankzij hun gezonde dosis empathie en zelfstandigheid zijn ze ook meteen klaar om jouw mensen concreet te ondersteunen, zonder dat ze nood hebben aan een wekenlange inloopperiode met bijbehorende tijdsbesteding van jouw kant. 

Ga voor een onderhoudstechnieker.

De voordelen van een onderhoudstechnieker

Een onderhoudstechnieker via UCT is een professional in hart en nieren die snel inzetbaar is binnen je organisatie. En dat voor zowel tijdelijke als langere opdrachten.

 

Onze mensen hebben stuk voor stuk de juiste expertise om een mooie aanvulling te bieden op de vaste ploeg van onderhoudsmensen binnen je bedrijf. Zo garanderen we een stabiele continuïteit binnen je onderneming en bijkomende kennis die je totale team naar een hoger niveau stuwt.

 

Ben je op zoek naar een onderhoudstechnieker met gegarandeerd toegevoegde waarde voor jouw onderneming? Dan helpen we je bij UCT graag verder!

 

Leg ons jouw vragen voor en we gaan meteen aan de slag om de juiste onderhoudstechnieker te koppelen aan jouw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! 

 

 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Zaakvoerders Kris en Philip haasten zich ter plaatse en startten meteen met de opmaak van een plan van aanpak. Het was sowieso een complexe herstelling, maar omdat UCT ook over een kraanservice beschikt, moest er geen extern takelbedrijf aan te pas komen.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev
Tips
 • Waarom kiezen voor externe technieker?

  Benieuwd naar onze troeven?

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Kraanverhuur en onderhoud

  Voor industriële projecten is een kraan vaak een must.

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer
 • Industriële installaties onderhouden

  Wil je weten wat er komt kijken bij een compleet onderhoud van je industriële installaties? Lees dan zeker deze inspiratietip aandachtig door

  [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
  Lees meer