Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

Waarom kiezen voor externe technieker? 

Ben je actief in een groot productiebedrijf met een uitgebreid machinepark? Dan volstaat het vaak niet om een eigen team van onderhoudsmedewerkers in dienst te hebben. Met een externe technieker haal je de noodzakelijke expertise in huis en heb je altijd een ervaren professional die je vaste team bijstaat en sterker maakt. 

Het belang van een externe technieker 

Een externe technieker inschakelen loont altijd de moeite. Leden van je vaste onderhouds- en herstellingsteam worden nu eenmaal soms ziek en hebben recht op vakantie. Of zijn overbevraagd en kunnen een tijdelijke opstoot van werk niet alleen de baas. Dan is een externe technieker goud waard. Hij integreert zich razendsnel in je bestaande team en laveert zelfstandig doorheen je interne organisatie. Zo ben je zeker dat een ervaren kracht je op korte termijn ondersteunt zonder dat er een wekenlang en tijdintensief inwerktraject mee gemoeid is. 

Dit zijn de troeven van industriële outsourcing.

Ga voor continuïteit met industriële outsourcing.

Gespecialiseerde technieker outsourcen 

Gespecialiseerde techniekers outsourcen is al lang geen uitzonderlijke activiteit meer binnen grotere productiebedrijven. Die hebben meer en meer nood aan flexibele en ervaren krachten die ze op piekmomenten kunnen inzetten of inschakelen bij pannes en andere onverwachte issues.  

Overweeg je om zelf een beroep te doen op de outsourcecapaciteiten van een gespecialiseerd bedrijf dat techniekers afvaardigt? Dan doe je er goed aan om in zee te gaan met een bedrijf dat zich niet alleen beperkt tot het uitsturen van een technieker als een soort interimkantoor.

Maar doe je er alle voordeel bij om te kiezen voor een partner die behalve de techniekers zelf ook een hele organisatie voor back-up ter beschikking heeft. Zo kan de technieker die jou bij ter plaatse aan de slag is altijd een beroep te doen op de expertise van zijn collega’s. En wordt het zelfs mogelijk om bepaalde herstellingen snel en efficiënt uit te voeren in het eigen atelier van je externe partner. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Je engageert ervaren techniekers binnen je organisatie en kunt terugvallen op hun eigen interne organisatie bij herstellingen en tweede opinies van grotere en complexere vraagstukken. 

Een externe technieker komt altijd van pas 

Met een externe technieker in je rangen zit je altijd goed. Deze professional kan een veelheid aan taken voor zijn rekening nemen. Hij is niet alleen inzetbaar als ondersteuning voor de vaste ploeg, maar kan zeker ook op projectbasis werken. Is er een specifieke opdracht waarvoor al even specifieke expertise nodig is? Dan volstaat het om een beroep te doen op een externe technicus om de nodige knowhow in huis te halen.  

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Zaakvoerders Kris en Philip haasten zich ter plaatse en startten meteen met de opmaak van een plan van aanpak. Het was sowieso een complexe herstelling, maar omdat UCT ook over een kraanservice beschikt, moest er geen extern takelbedrijf aan te pas komen.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev