Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
terug

"ze weten perfect wat er van hen wordt verwacht"

Ik kan me al haast niet meer herinneren hoe lang we al samenwerken met UCT.” Aan het woord is Stefan Martens, als onderhoudsverantwoordelijke van het onderhoudsteam bij Norbord kent hij de service van UCT maar al te goed.

 

“Doen we een beroep op UCT? Dan weten we dat de professionals perfect inzien wat er van hen wordt verwacht zonder dat we hen permanent hoeven te assisteren.” 

Inhouse ondersteuning

"Norbord is een bekende producent van OSB-platen voor diverse toepassingen in huis en industrie. We nemen het volledige productieproces van de OSB-platen voor onze rekening. Dat betekent dat we de boomstammen die in onze productiehal toekomen volledig verwerken tot afgewerkte platen die klaar zijn voor verkoop in de handel. Om die productie tot een goed einde te brengen, beschikken we over een uitgebreid machinepark.

 

De verschillende machines hebben op tijd en stond een noodzakelijke onderhoudsbeurt nodig. Daarvoor doen we al heel lang een beroep op UCT. Twee van hun medewerkers zijn elke dag aanwezig op onze werkvloer en staan zo in voor een gerichte ondersteuning. Ze voeren onder meer constructie- en laswerken uit en staan in voor de herstelling van pannes en het vervangen van onderdelen van de machines.

UCT kent de fabriek

"Tijdens onze downtimes, de momenten waarop onze activiteiten even stil liggen tijdens geplande onderhoudsbeurten, zijn er vaak meer dan honderd onderaannemers aan de slag. Het is op dat moment heel fijn om vast te stellen dat de mensen van UCT perfect weten wat ze moeten doen en geen bijkomende ondersteuning van onze kant nodig hebben.

 

Ze zijn als het ware een deel van onze interne organisatie en zo nemen ze ons heel wat werk uit handen. Dankzij hun grote expertise kunnen we ze heel veel vertrouwen geven en dat zijn ze ook meer dan waard.” 

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Zaakvoerders Kris en Philip haasten zich ter plaatse en startten meteen met de opmaak van een plan van aanpak. Het was sowieso een complexe herstelling, maar omdat UCT ook over een kraanservice beschikt, moest er geen extern takelbedrijf aan te pas komen.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev