Nieuwlandlaan 83
3200 Aarschot

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
terug

We gaan voor elkaar door het vuur"

Rob Sourdeaux is al meer dan vijf jaar aan de slag bij UCT. Als allround technieker voelt hij zich als een vis in het water bij het Aarschotse bedrijf. “De groepsgeest die hier heerst, is onbetaalbaar. We zijn een bende vrienden die voor elkaar door het vuur gaan.”

Gemotiveerde professionals  

“Ik ben bij UCT terechtgekomen via mijn buurman”, begint Rob zijn verhaal. “Die werkte al langer voor UCT en moedigde me aan om er ook mijn kans te wagen. Al snel na mijn eerste contact met zaakvoerders Kris en Philippe kreeg ik te horen dat ik het UCT-team mocht vervoegen.

 

Ik kwam terecht in een ploeg van gemotiveerde technische cracks die niet rusten voor ze een oplossing hebben bedacht voor zowat elk technisch probleem dat kan opduiken. Die samenhorigheid is een grote troef. Dankzij die groepsgeest verzet je bergen en slagen we er ook in om onze klanten tevreden te houden.”

 

Open communicatie

“Elke dag bij UCT ziet er anders uit. En daarin schuilt voor mij net de grote aantrekkingskracht van mijn job. Ik hou ervan om de meest uiteenlopende uitdagingen te analyseren en er de juiste oplossingen voor te bedenken. Zo wordt mijn job nooit routine en ga ik elke dag met plezier aan het werk.”

 

“Onze zaakvoerders zijn allebei open en communicatief, maar op een totaal andere manier. Kris is de sociale babbelaar die tijd neemt voor een uitgebreid gesprek, terwijl Philippe een man van de actie is van wie je meteen weet hoe hij de dingen ziet. 

 

Die combinatie zorgt ervoor dat je bij UCT altijd het gevoel hebt om gehoord te worden. De feedback die je geeft, wordt naar waarde geschat en opgepikt om daadwerkelijk dingen te veranderen. En daarvan plukt het hele team de vruchten.”

Tijd voor teambuilding

“Teambuilding is misschien een groot woord. Bij UCT organiseren we vaak kleinere events om met het hele team samen te zijn en in een ongedwongen sfeer over de alledaagse dingen te praten. Dat hoeven dan zelfs niet altijd werkgerelateerde zaken te zijn.

 

Zo maken we er een goede gewoonte van om op vrijdagavond samen te klinken op het weekend. We spoelen alle werkstress van de afgelopen week door en werken zo op een spontane manier aan de groepssfeer. Hetzelfde geldt voor de jaarlijkse brunch en barbecue.

 

Het zijn allemaal laagdrempelige initiatieven die heel wat meer betekenen voor de groepsgeest dan je op het eerste gezicht zou denken.”

Vrijheid in je job

“Het grootste pluspunt aan werken bij UCT? Dat is ongetwijfeld de vrijheid die je krijgt in je job. Flexibiliteit werkt langs twee kanten. Wanneer je voor een klant tot het uiterste gaat en niet kijkt op een uur meer of minder is het aangenaam als je ook zelf een maximale autonomie krijgt bij de uitoefening van je job. Dat gevoel van vrijheid is absoluut onbetaalbaar en draagt bij tot mijn jobtevredenheid.”

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Maak kennis
Met UCT

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die UCT jouw industriële onderneming biedt? Neem dan zeker contact met ons op. We laten je graag kennismaken met al onze diensten, zodat jouw organisatie de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.

 
"
"

Het moment van de herstellingswerken viel niet op een moment waarop er zowel weekenddagen als een feestdag stonden gepland. Toch werkten de mensen van UCT non-stop door. Dankzij de ijzersterke voorbereiding slaagde het team erin om de klus op drie dagen te klaren.

Kristof Vandenplas, AB-Inbev